Mint a kavicsok
gúnyosan alkonyul.
ritmusra,
sorban pattannak el a percek.
mintha úszóhólyagokon taposnék,
miközben egy ócska dallam
kalimpál a fejemben.
talán a rövid-életű slágerek
valamelyike,
nem tudom.
a poshadt félhomálytól
csak még rosszabb.
szét vannak rúgva az idegeim.
hogy szerettem a késhegyre tűzött
éjszakákat!
de most annak is örülnék,
ha a tonnás csönd rám zuhanna,
és álom nélkül
aludnék, mint a kavicsok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-24 11:25:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-24 11:25:20