Elég lesz ez a maradék illat
Elég lesz ez a maradék illat.
Elég az utcáról bejövő fény is,
vedd ki a fülbevalókat. Beszélj
hozzám. Merrefelé jártál, mikor
kerültek ide ezek a macskák,
vagy mi van ezekben a lakatlan
tetőkben, hogy nem lapozod el
innen a naptárt. Közben csatold
le az órádat, és mássz fel szépen
az ágyra, úgy hogy sehol se
lógj le. Feküdj a hátadra,
rendezd el a hajadat a párnán,
és csinálj ugyanúgy mindent,
ahogy neki csináltad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Új versek - A középnemzedék antológiája (Budapest, 2001)
Kiadó: Masszi Kiadó