Mise előtt
jó volna visszahozni mindent
vagy előre látni készülőt
és megtalálni Istent
az utcasarkon
mise előtt
mikor kopott ballonkabátban
hozzád lép s cigit kér félve
adnál
ő hálából mesélne
Teremtésekről s a félhomályban
a gyufa fényében fölrémlene
hogy ott voltál mindenütt öröktől
de csak most találkoztál vele
s arany tetőkön szánkózva jönne
az első fény áttörve egy felhőn
nem várnád de ő mégis elköszönne
nem mondaná de te mégis tudnád
holnap újra eljön
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-15 21:24:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-16 00:21:39