Bárminél jobb
a fenséges csend
az örök káosz
s egyszerre az örök rend
Hallgass
hogy hallhass
figyeld
a csend mit mond
halld a földöntúli igét
mit maga a csend ont.
Csend...
A világmindenség
állandó tartóoszlopa
Csend...
melyben ott van minden
a béke örök ura
Csend...
mely által
a nagy üresség megtelik
Csend...
melyben az értelmetlen
szavak értelmük végül elnyerik