A vámpír ébredése
Leszáll az éj
csendes a temető
a homály mély
megdermed az idő
Megnyílik egy sírbolt
reszket egy koporsó
feléled egy rég holt
embertelen torzó
Árnyak járnak táncot
a hullák csontjai közt
megmozdul a halott
ajkáról vér csöpög
Szikár alak áll fel
a sírkövek körében
vörösen izzó szemmel
néz körül az éjben
Fekete köpeny lebben
mint baljós denevérszárny
új életre ébred
a rég elkárhozott árny
Szemfogain a csillagok
tompa fénye villan
körötte minden apró
élőlény elillan
Megelevenedik
a legősibb borzalom
baljos szél söpör végig
a nesztelen sírokon
Elindul a vadállat
ártatlan vérre szomjazva
kongó csendben bont szárnyat
s elnyeli a vad éjszaka,,,
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.