Nyugalom
csend
béke
behunyod
szemed
s vége
Minden gond
tovaszáll
át a megváltás
jár
Az lehetsz
mi akarsz
nincs
ki visszatartson
s a saját világodban
korlátok közé
szorítson
Szabadság s üresség
lelked e kettőt kapja
hogy új
erőt meríthess
a könyörtelen holnapra...