Két világ
(1.)
Árad a fény
szivárványszín boldogság
meleg, nyári napsütés
tökéletes világ
végtelen virágos rétek
aranyszín búzamezők
fehér bárányfelhők az égen
smaragdzöld legelők
langyos, lassú szellő
s madárdal száll át az éteren
mennyei táj, zöldellő
túl minden képzeleten
(2.)
Kopár, kihalt, kietlen táj
a föld fölött füst, félhomály
szürke-fekete porfelhő
áthatolhatatlan köd-erdő
hideg szél süvít
mindent elsöpör
halálsikolyt
hoz messziről
csupasz, kemény, hegyes sziklák
köztük torz árnyékok, elkorhadt fák
csontok hevernek szerteszét
önmagából kifordult lét
2006. 02. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.