Színtelenség
Monotonná lett minden
a színek eltűntek
egy régi fotográfia...
pont ilyen az élet
minden nap ugyanaz
s az idő csak telik
minden szín halványul
nem történik semmi
Fekete mókuskerék
árnyalatok sincsenek
fehér a napvilág
öröm nincs, csak kötelmek
lassan hal el minden
az érzelmek eltűnnek
fekete felhők az égen
a nap is színtelen lesz
nincs változatosság
csak változatlanság
a lét ködbe ment át
az úr a monotonság
Szürke minden, minden
elhalványul a ködben
nincs már szépség és szín
a szürke lét csak kín
2005. 10. 06.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.