Lépett.
A fény magába burkolózott.
Lépett.
A kiontott vér megitta önmagát.
Lépett.
A tér kapujai kitárták saját súlyukat.
Lépett.
A lélegzet saját hőmérséklettelenségébe fagyott.
Lépett.
A jelek újraírták maguk, a csend már nem volt egész.
Lépett.
Sárga hasadás a kék égen, szeráfok mélyrepülése, a lég halála.
Lépett.
Isten nyaka köré fémkéz szorult, a teremtés képletei újrarendezték rendszerük.