A fordító elõszava
helyén a pont vessző hasonlatok
találnak otthont ujjaimban
a mások életében olvasok
saját sírásom nem nagyon van
magamra öltöm bárki pózait
elfér alattuk mind a félszem
anyám készített így tízórait
rejtőzködött belé egészen
pirosra festek két kisírt szemet
valószerűtlenül pirosra
zöld lesz a fű azúr a tengerek
s ha nem lesz az lefestem újra
magam vagyok kopott paletta itt
gyűrött érzéseim a minta
így írom meg mások szerelmeit
testnedveimből kész a tinta
ha pont vessző helyén az arcokon
fogyó a fény de árnyék mégsem
enyhül a szokott szelíd fájdalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.