közérdekû
az előbb felöklelt egy mopedes
amikor a zöld lámpa fényénél
mentem át a zebrán balra nézett
hogy jön e autó én jobbról jöttem
át akart slisszolni tilosba és csak
a saját életével törődött az enyémet
leszarta visszalökött a járdára és
ahelyett hogy megállt volna
rágyorsított hogy minél előbb
eltűnjön szem elől egy bringás
állt még a pirosba aki végig
nézte az egészet és csóválta
a fejét miután otthagyott minket
biztos sietni kellett nehogy
kihűljön a pizza vagy a kínai
biztos okoz vagy szenved még
balesetet a kismotoros
vigyázzatok vele
***
a vietnámer papucsban az a klassz
ha rálépek hátulról miközben lépnek
benne a lábujjak közti pöcök beakad
és kész a baj az egyáltalán nem elvárt
konfliktus ezért mondom feleim
mindig tartózkodjatok a vietnámi
papucs viselésétől ha a közelben vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.