DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2795 szerző 35927 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Szentmártoni János
  Összefoglalás
Új maradandokkok

Fábián Franciska: Űzöttség tánczenére
Seres László: Kutya-mese-vers
Szilasi Katalin: Jónás imája - másképp
Farkas György: Oszlás
Kiss Anna Mária: keresetlen percek ( Juhász Tibornak )
Tiszai P Imre: Éjfél, jéghideg szélben (javított)
Vajdics Anikó: Hanyadik dimenzió
Farkas György: A veszedelem órája (jav.)
Seres László: Materidealisták
Seres László: Rom-antika
FRISS FÓRUMOK

Frady Endre 4 órája
DOKK_FAQ 4 órája
Pálóczi Antal 8 órája
Ötvös Németh Edit 8 órája
Bakkné Szentesi Csilla 10 órája
Tóth Gabriella 15 órája
Csapó Angéla 1 napja
Szakállas Zsolt 1 napja
Budai Zolka 1 napja
Zsuzsanna Grande 2 napja
M. Szabó Mihály 2 napja
Franczen Bea 2 napja
Francesco de Orellana 2 napja
Tiszai P Imre 2 napja
Iványi Mónika 2 napja
Szilágyi Erzsébet 2 napja
Vezsenyi Ildikó 2 napja
Nagyító 2 napja
Berki Barbara Izabella 3 napja
Dezső Ilona Anna 4 napja
FRISS NAPLÓK

 Jó, ha a vége jó 2 órája
Kicsi Ólomkatona 2 órája
Volt egy pillanat 3 órája
Gyurcsi 3 órája
A VERS LEGYEN VELETEK 3 órája
Frady Endre 4 órája
mix 5 órája
Seholsincs 7 órája
Zúzmara 8 órája
Játék backstage 8 órája
JÓ ÉJT! 14 órája
nélküled 17 órája
PÁLÓCZI - SZABADVERSTAN 23 órája
Conquistadores 1 napja
Minimal Planet 2 napja
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK


NAPLÓK: PIMP
Legutóbbi olvasó: 2019-02-21 02:24 Összes olvasás: 110144

Korábbi hozzászólások:  
1002. [tulajdonos]: Andre 30002019-02-10 12:19
Van számomra egy teljesen értelmezhetetlen sörreklám a TV-ben. Egy konditeremben egy 40 év körüli, pocakos fazon erőlködik fekvenyomás közben és a gondolatait hallhatjuk. Végül is kinyomja a rudat, a többiek megtapsolják, majd jön a reklám, miszerint vannak alkalmak, amikor megérdemlünk egy sört jutalmul - vagy valami hasonló. Edzés után sörözni vagy borozni??? Annak aztán tényleg semmi értelme. Egy testépítő alapból nem fogyaszt alkoholt - aki meg igen, az minek jár terembe? Csak a pénzét és az idejét pocsékolja...

1001. [tulajdonos]: Nas2019-02-07 17:13
Fura, hogy az angoltanárom emléke néha olyan erővel tör rám, hogy sírni és üvölteni tudnék. Bő egy évvel utasított vissza és azóta se tudtam túltenni magam rajta. Természetesen nem kerestem azóta sem és soha nem is fogom. Kimondta, hogy "nem" és ennyi. Ő volt a második nő, akibe beleszerettem. Az elsőről kiderült, hogy egy közönséges hazudozó - legalább meg tudtam indokolni, hogy miért adtam ki az útját. Fizikailag éreztem, hogy megreped a szívem, amikor elküldtem. Így is négy év volt, mire túlléptem rajta. Ő Andi volt, már nem szeretem. Az angoltanárom viszont egy tündér volt, tele eleganciával, kitartással, méltósággal és kedvességgel. Néha azt gondolom, hogy jobb lett volna, ha kinevet, kigúnyol vagy pofon vág, amikor elhívtam, de nem tette. Vagy megcsal vagy hazudik. Megindokolta, hogy miért nem akar, tudomásul vettem, de ettől még nagyon fáj. Soha nem fogom elfejteni, annyira megérintett. Elnézést, ha érzelgős voltam.

1000. [tulajdonos]: G-Unit2019-02-06 19:04
Most fejeztem be Remarque "Éjszaka Lisszabonban" című regényét és teljesen a hatása alatt állok. "A Diadalív árnyékában" című műhöz hasonlóan ez is letehetetlen, de egy fokkal még annál is jobb - zseniális alkotás.

Olvasói hozzászólások nélkül
999. Vajdics: az-ész-a-fontos?[tulajdonos]: 50 Cent2019-02-02 17:43
Én is megnéztem a férjem fenekét, mielőtt hozzámentem: Ma is az az egyik legfigyelemreméltóbb testrésze. De igazából a lábába szerettem bele. Olyan csinos bokája van, hogy ha magassarkút venne hozzá, egy manöken is megirigyelhetné.

Van férfi, akinek a keze szép. Van egy barátunk, akinek mindig megcsodálom az ujjait. Pedig nem is zongorista, hanem pókász.

Minket lányokat a gimiben osztályoztak a fiúk. Pontok helyett cukrot "osztogattak" számunkra érthetetlen szempontok szerint. Különböző kategóriák voltak, minden testrésznek megfelelt valami más szó. Ha egy lány elhaladt előttük, ilyeneket mondtak: fagyi, öt cukor, alma, három cukor.

Nem árulom el, melyik kategóriában voltam dobogós az osztályban, de egyszer lehet, hogy megírom, mert az idő előrehaladtával egyre viccesebbnek tűnik a dolog.

998. [tulajdonos]: 50 Cent2019-02-02 16:49
Netezés közben egy érdekes cikket ajánlott fel az egyik honlap, amelynek a témája az volt, mit néznek meg a nők egy férfi testén. Mondtam magamban, na erre kíváncsi vagyok és elolvastam a cikket. Egy amerikai egyetem összes hölgy hallgatóját kérdezték a témáról és nem meglepő módon az arc végzett az első helyen. Aztán a váll, mellkas, (lehetőleg izmos) kar és egy érdekes testrész is: a fenék. Erről egy aranyos jelenet jutott eszembe, ami most is megmosolyogtatt. Első munkahelyemen bő öt évet dolgoztam és rengeteg kollégám volt, jelentős része hölgy. Nagyjából 70/30 volt a százalékos arány a javukra. Mi, kisebbségben lévő, "elnyomott" férfiak természetesen alaposan kitárgyaltuk egymás között a hölgyeket - kinek van szép arca, kinek jó a melle, feneke és ki az, akit addig tolnánk, amíg elájulna aktus közben... Hát a szokásos férfiszövegek a nőkről. Bő három vagy talán négy éve voltam már ott és valahogy szóba került ez a kibeszélés az egyik kolléganőmmel és kiderült, hogy bizony ők is kitárgyaltak minket egymás között. Viccesen odavetettem, hogy rólam ugyan mit beszéltek ki? Meg is kaptam a választ: a fenekemet!! Kolléganőm elmesélte, hogy a lányok imádták a fenekemet nézegetni, ha arra jártam - főleg a nyarakat szerették, mivel én rendszeresen jártam rövidnadrágban és sportcipőben dolgozni. Elmondása szerint rengeteg kolléganőm ábrándozva és csodálattal merült el hátsóm nézegetésében. Ő személy szerint azt is hozzátette, hogy sokszor úgy belemarkolt volna a seggembe, mert olyan kerek és izmos. Jót nevettem ezen és úgy látszik, hogy az elején említett amerikai felmérés igaz lehet.

997. [tulajdonos]: LL Cool J2019-01-31 12:39
Egyszerűen nem bírnak magukkal az amerikai énekesnők: Halsey "Without Me" című száma már vezeti az USA-ban a slágerlistákat. Nagyon jó zene, a klip egy meglehetősen temperamentumos pár napjait mutatja be - kefélnek, kocsmáznak, füveznek, piálnak és persze sokat veszekednek. A klip kb. 2/3-nál azonban látható egy eléggé megrázó jelenet. Egy kiadós veszekedés közben ugyanis a férfi megragadja Halsey-t és a vállánál fogja hozzávágja a falhoz, majd ráordít, két másodperc szünet és újra ráordít közvetlen közelről. Gyakorlatilag egy megfélemlített, talán már párszor elvert nő reakcióit láthatjuk: szigorúan összezárt száj, szigorúan a földre szegezett tekintet a szemkontaktus elkerülése végett és összerázkódás a kiabálás hallatán. Ez a jelenet, ami kiemelésre érdemes a klipből. Szomorú, hogy rengeteg nőnek kell ezt akár napi szinten elviselnie.

996. [tulajdonos]: Ja Rule2019-01-23 07:15
A Wu-Tang Clan formáció mára legendássá vált a rap-szakmán belül. Teljesen egyedi hangzásviláguk és a megszokottól eltérő, komoly társadalmi problémákat feszegető, nehezen érhető szövegeik méltán emelték a csapat kilenc tagját a klasszikusok közé. A csapat feje, vezetője, producere, mindenese RZA volt, akinek a "Tragedy" című számában az alábbi sor hangzik el:

"Heavy thoughts can't be held down by the laws of gravity"

Van egy olyan érzésem, hogy ezt a mondatot....khmm...nem Bayer Zsolt munkássága ihlette...

995. [tulajdonos]: G-Unit2019-01-15 13:45
Buta voltam, a hölgy nem lett öngyilkos, valamiért az maradt meg róla - más körülmények között halt meg, de ettől függetlenül a leírtak részemről igazak.

994. [tulajdonos]: Ja Rule2019-01-15 13:41
Sok-sok évvel ezelőtt az egyik nagy kereskedelmi adón volt látható egy szórakoztató műsor Friderikusz Sándor vezetésével, amelynek egyik eleme volt, hogy ismert személyiségekkel készítettek álinterjúkat. Ezeket az álinterjúkat bárki könnyen megtalálhatja a videómegosztó portálon. A lényege az volt ezeknek az interjúknak, hogy a riporter direkt játszotta a hülyét, buta vagy provokáló kérdéseket tett fel a vendégeknek, amiket titokban rögzítettek. Két-három videó megtekintése után hamar kiderült, hogy ezek a videók egyáltalán nem viccesek, noha annak voltak szánva. Az ismert emberek valódi személyisége rajzolódott ki szemem előtt. Volt, aki elkezdett gorombáskodni, más angyali türelemmel figyelte a riportert, volt aki megdöbbent, stb. Számomra kicsit meglepő módon Albert Györgyivel is készült egy ilyen álinterjú, amely engem teljesen letaglózott és megdöbbentett. Az említett hölgyről borzasztó negatív emlékkép maradt meg bennem. Sokáig az ugrott be Albert Györgyiről, aki nem más, mint egy elhízott, megfáradt, gyógyszerfüggő alkoholista, aki fűvel-fával lefeküdt, hogy a karrierjét egyengesse. Ez a kép ugrott be róla a vele készült interjú előtt is és bevallom őszintén, hogy kicsit félve kattintottam rá a videóra, hogy megnézzem, mi is történt a beszélgetés alatt. Legnagyobb megdöbbenésemre láttam egy sugárzóan szép, karcsú, intelligens nőt, aki valami eszméleten türelemmel, fegyelmezettséggel és méltósággal tűrte a műriporter hülyeségeit. Nem gorombáskodott, nem fenyegetőzött, csak két-három alkalommal mondta el kissé sarkos véleményét a szituációról, de azt is durvaság nélkül. Furcsa, hogy pont egy vicces műsorban jött ki az érzékenysége és a sebezhetősége, emberi mivolta. Sosem ismertem, sosem találkoztam vele és biztos voltak hibái és bűnei - a legnagyobb pont az öngyilkossága -, de teljesen megváltozott róla a korábbi negatív véleményem. Remélem, hogy jó helyre került, ahol most már békében nyugodhat.

993. [tulajdonos]: Biggie Smalls2019-01-12 19:09
Úgy tűnik, hogy az ifjú, amerikai énekesnők alaposan megrázták magukat. Most Miley Cyrus "Nothing Breaks Like a Heart" című száma kezd sláger lenni - brutális társadalomkritikát festő klippel a mai USA-ról. Vannak benne sztriptízbárban hölgyeket tátott szájjal csodáló papok; a Trump-kampány kezdetén sokat látott, rasszizmus ellen tiltakozó fél térdre ereszkedett NFL-játékosok; pisztolyokkal célba lövöldöző gyerekek, valamint a Black Friday-on TV-ért, illetve mobiltelefonért verekedő átlagemberek.


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2019-02-11 10:51 Kosztolányi Mária
2018-12-07 20:19 u.a.
2018-12-07 14:21 szép
2018-11-14 11:19 Bara
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
2018-08-21 09:17 vim
2018-08-17 21:42 válogatott versek
2018-08-16 18:22 kedvenceimből
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2019-02-20 23:54   Napló: Kicsi Ólomkatona
2019-02-20 23:22   Napló: Volt egy pillanat
2019-02-20 23:19   Napló: Volt egy pillanat
2019-02-20 23:16   Napló: Volt egy pillanat
2019-02-20 23:12   Napló: Volt egy pillanat
2019-02-20 23:05       ÚJ bírálandokk-VERS: Dezső Ilona Anna Ki akartam törni
2019-02-20 22:41   Napló: Gyurcsi
2019-02-20 22:35   Napló: A VERS LEGYEN VELETEK
2019-02-20 22:33   Napló: Kicsi Ólomkatona
2019-02-20 22:23   Napló: Kicsi Ólomkatona