köztes állapotok
kiigazított pályaív
nyomasztóan transzparens ív fut
horizonttól horizontig
a kételyt nem tűrő bizalom
globális védelmet ígér
nincs elég bátorságod tűnődni
a túlzó gesztuson
inkább elszánod magad
és a részlettől részletig lengő trapézon
távolsághoz és ütemhez igazítva
kioldod a biztosítóköteled
földröpte
a madár
tekintete rég a levegőben hasít
mielőtt szárnyát kiterjeszti
és fordítva
röptében is ragaszkodik a földhöz
célját meglátva
te
csukott szemmel türelmesen erőlködsz
csukott szárnyakkal
kötéltánc
gyakran az üres van teli
és túlcsordul
köztes állapot
egy határtalan szubjektum
lenyomatában
ami a legszemélyesebb akkor tud lenni
ha személytelen
kötéltánc
zsúfolt nézőtér fölött
ön-
és közveszélyes botlásokkal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-01-16 00:04:25
Utolsó módosítás ideje: 2023-01-16 00:09:57