már negyednapja nem vagy itt
és nem pótolhat semmi más
üres rutin megunt teher
evés ivás és olvasás
ebéd se kell nem érdekel
terített asztal jóllakás
sötét üres vigasztalan
a már belakott jó lakás
a félelem az ételem
italom álom látomás
s ha szólok is beszélgetek
már minden szavam árulás