Szálloda a semmi közepén
A szeretett fizet, a világ nem egy bárpult.
Méregtől boldog, senkid vagyok mindened
Tarts oda a mélység mérőt,lássam, mekkora a vágyam.
A föld vére a víz, áttetsző,
Az ember vére a lélek ,láthatatlan.
Annyira nem is tudni van- e valójában.
Felszerelt gólyalábak,
Menni kell zárnak.
Ki nyílt a szellemfalu
Esély sincs Odettre
Csak mi vagyunk az utcán
Alszik a munkás,
Régi idők itt hagyott palástjait
Húzva, képviseljük az életet
Elszaladt miután becsengetett
Tegnap este két kisgyerek.
Ebben a matériában nekem nincs kedvesem
Nem tartja fel a takarót ,bújj ide hozzám.
Rorting heggyel lyukas fogat feltár.
Négy bástyásból kettő letört fogának
Nyelve hegyével jövőt látja.
Azt hazudja, elfelejtettem mit hazudik.
Mindegy is ha nem igaz .
A semmi közepén készülő szálloda
Uniós forrásból, százötven millióért de nincs uszoda.
Azon töprengtem, biztos terveztek vendégeket is oda.
Vagy csak mint szuvas fogat, keserű kint rángat az ideg.
Szállodát építettünk a semmi közepére .
A valamire épített boldogság helyett.
Az nem lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-06 10:29:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-06 10:29:37