ott állsz folytonos
újrarendeződésben
minden lélegzet befelé
körülötted dombok
vonulnak fel-alá
viszik a testtartásod
próbálod megtartani
az összes halmazállapotot
lassan fogysz
a kiemelhető részletekből
arcod olyan meder
ami felveszi
a folyó alakját
tekinteted inverz
tölcsértorkolat