egy kis figyelmet
mióta várt morzsányi jót és rosszat
versei iránt egy kis figyelmet
( úgy hitte 'kemény legény')
hiszen évek óta lelkesen gépelte
fel az amatőr lapokra
alkotásai* özönét
a versek (a többiekével együtt) innentől kezdve
plakátként lógtak a neten... (sajnos végérvényesen)
mivel a 'jobb helyeken' nincsen ám
vissza-miatyánk
ráfázott - szegény barátom
mert a nyár lendületében
törött eresz alatt állt meg
és ahogy a kóbor zápor
úgy
a kritikusok sem kímélték
kemény vélemény-áradatukat
szinte egyszerre zúdították nyakába
mitől lélekfázós cudar állapotában
enyhe érzelmi-sokk kerítette
hatalmába
az eset után ráadásul halmazati
büntetésül a versvédő hatóságok
villanyos-székbe ültették ölében
valamennyi versével... (pihenni)
tudta ő ezt előre
önmagának
meg is jövendölte
lesz 'megoldás - a karosszékben'**
* mívesen megfogalmazott hozadékát
nárcisztikus énjének
** az amatőr versíró saját versének címe
/abszurd/
__________________________________
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-27 15:56:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-27 22:25:54