Unokája nem vette fel a telefont.
Még tejet adott a macskának és
visszaült a fotelba, hogy megnézze
az időjárás- jelentést. „Akkor
reggel kisétálhatok a temetőbe!”-
jegyezte meg magának elégedetten.
Megkavargatta a teáját és néhai
Telepes Gyulára gondolt, akit
a hűtőgépgyárban ismert meg.
Nagyjából negyed óra múlva
megágyazott ugyanott, ahol már
negyven éve is. Leoltotta a villanyt.