Lehet, hogy féltem
fülledt nyári éjszakán sétálni mentem
a kertbe
lidérces látomás jutott
fejem fölött föld és ég között nagy csoportokban
felhők úsztak... a levegő sűrű volt és meleg
szinte állt
a kiégett fű tücskök ezreit dédelgette
kihívóan nótáztak... a hangok felerősödtek
minden késlekedő vonat előkerült
hangosan sínek pöröltek kerekekkel
két szinten tanyáztak a csillagok
helyükön és a gomolygó felhők alatt
ez egyszerre volt félelmetes
és káprázatos
de kóstolgatni is jólesett
a perzselő nappalok nem kímélték a Földet
erdők égtek... füstjük mintha felszállt volna az égre
orkán kellene ami elkergetné az ijesztő felleget
szellő se libbent tücskök ciripeltek vonatok mentek
a Hold menekült
nem jó ez így - félek egyedül
szeretnék sallangmentes sötét eget
elég lenne kevesebb tücsökzene
idegen a légkör a tikkasztó meleg
a rózsaszín gomolygás
félelmetes- Vágyom a megszokottat
azt szeretném
a békés - levendulaillatú nyári éjt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-24 10:40:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-24 10:44:15