A magasból béke lengett alá
az orgonák nyílásra készen
meggy- és almafa-virágok
trécselésétől hangos volt a táj
lábam szinte
térdig merült a fénybe
s aki a kertben munkált
ingujjra vetkezett
derűs fiatalok, jókedvüket
szikrázó nappal megkettőzve
már térdnadrágban caplattak
fénylő, április-végi szombat,
hozz esőt is estére!
mire vagy még képes Természet?
visszafelé jövet
már kinyílva hajladozó
orgonabokrok fogadtak
2009-04-19
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-19 22:28:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-19 22:28:01