Ide jutottunk
Mellette a 'Halál'
egy pillanatra -megállt-
mikor a kirakatüvegre
tapasztotta kezét:
-az eladó kirohant
látta, ahogy az elalélt test
szinte lecsorog
a szennyes betonra
Tömeg vette körül
közülük egy, zsebébe túrt
valaki pulzusához kapott
csak
a középkorú asszony cselekedett
telefonon kért segítséget
Mellkasát defibrillátor ütötte
halál-felé-vezető-útját keresztezve
- Heroin! - súgta hátra a közelálló
Ide jutottunk...
Széledt a tömeg
.............. Aki ilyen, pusztuljon el!?
Most... megúszta
(másodkézből)
________________
2009
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-10 18:14:18
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-13 00:35:25