DOKK

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2805 szerző 36094 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Varró Dániel
  Szösz néne
Új maradandokkok

Vajdics Anikó: Ami úr és szolga viszonyát illeti...
Albert Zsolt: Halfogás II.
Farkas György: Tűzvész után
Köves István: Ez újrahasznosított hazában
Gyurcsi - Zalán György: szombati rutin
Czékmány Sándor: apokrif látomás
Tóth Gabriella: A bevándorló
Tiszai P Imre: Négy-negyed (2)
Petz György: Én fehér zászlóm
Vezsenyi Ildikó: Hetedik napon
FRISS FÓRUMOK

DOKK_FAQ 42 perce
Mészáros László 2 órája
Szilasi Katalin 2 órája
Kosztolányi Mária 2 órája
Aranyi Gábor 2 órája
Bara Anna 4 órája
M. Szabó Mihály 8 órája
Tiszai P Imre 9 órája
Vezsenyi Ildikó 9 órája
Zsuzsanna Grande 10 órája
Wesztl Miklós 22 órája
Nagyító 1 napja
Ötvös Németh Edit 1 napja
Szilágyi Erzsébet 1 napja
Petz György 1 napja
Farkas György 1 napja
Iványi Mónika 1 napja
Sági Ferenc Dénes 1 napja
Böröczki Mihály 1 napja
Natalie Danaisz 1 napja
FRISS NAPLÓK

 nélküled 52 perce
Conquistadores 1 órája
Jó, ha a vége jó 2 órája
Játék backstage 2 órája
történések 2 órája
Hogy vagy? 3 órája
N. D. S. L. (Vajdics Anikó) 5 órája
mix 8 órája
fa világa 8 órája
Hetedíziglen 17 órája
Kicsi Ólomkatona 19 órája
Baltazar 21 órája
leállósáv 1 napja
Zúzmara 1 napja
Juli 1 napja
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK
nélküled bloggernek 3 feldolgozatlan üzenete van.
Kezelésükhöz itt léphet be.


NAPLÓK: nélküled
Legutóbbi olvasó: 2019-04-25 18:39 Összes olvasás: 75263

Korábbi hozzászólások:  
761. [tulajdonos]: thanxa rendíthetetlen: az életből2019-04-25 17:46
Kedves vagy, Ólomkatona. De, áh, nyilván nem, csak néha hülye vagyok, de már akkor se hiszem el, ha épp elhiszem. Tiszta kiütés mind a két karom megint, kedvem lenne ordítani, majd ha vége az évnek, most már tényleg kimegyek a hegyre és alkalmas helyen meg is teszem. De esélye sincs, h beléhaljak.

760. [tulajdonos]: normal2019-04-24 18:45
Ma egy hete láttam az Othello-t a kecskeméti színházban. Több szempontból is elgondolkoztató előadás volt. A díszlet egy lepukkant tornaterem volt, az eszközöket a szereplők használták is. Othello minél inkább belehaladt a féltékenységbe, annál többet volt félmeztelen, és annál több lett rajta a korom, de pl Desdemona megfojtása előtt bekrétaporozta a két kezét. Ha nem esett volna le, a TESTnevelés órák vannak tornateremben. Nem is emiatt tettem ide, hanem ami megütött. O. mindaddig kineveti 'becsületes' Jágót, abszurdnak találva a kételyt a nyilvánvaló szerelemben, míg Jago azt nem találja mondani, h de nézze már objektívan: nem NORMÁLIS az, h egy ennyivel fiatalabb, finom, fehér hölgy, egy annyival idősebb szerecsent szeressen. Ez fordítja át, innen nem tud hinni benne.
Nem folytatom magamra, nyilvánvaló, nem? Hogyan hihettem volna azt, ami nem normális?

+++

759. [tulajdonos]: dermatology2019-04-16 20:54
A dermesztő nem is az, h pofára esik az ember, h hülyét csinál magából, mert ez a része már valahogy nem bír igazán magával ragadni. A csalódás, amikor friss, tehát még az elhittből vált valóraí, akkor megszaggat, de az ismétlődés élét veszi.
Hogy féltem a fájdalomtól még két napja is. Most meg nincsen. Az se, meg a szerelmem se. Visszajött, mégse találom. Mintha vissza se jött volna. A hiánya állandósult. Csak most már meg se jöhet.
Szal a dermesztő nem is az, h elvesztettem, hanem h próbálkozhatok ezerszer, nincs kinek.
És erre egész nap tök indokolatlan jókedvem van. Nagyokat nevetek, felszabadultan. Nem értem a saját működésem.
Ja, még egy vicc. Viszketős allergiás kiütéseim voltak október vége óta, amikre semmi nem hatott. Egy pár napja múltak csak el. Egy kicsit viccesen felmerült bennem a gyanú az időbeli egybeesés miatt, h nem-e RÁ vagyok allergiás. Erre ma, a második nap, h újra itt van a közelemben, ismét megjelent rajtam egy viszkető kis pötty. És ne szakadjak a röhögéstől.

758. [tulajdonos]: away2019-04-13 23:27
A legjobb lenne otthagyni ezt a munkahelyet is. Amúgy is elég elgondolkodtató, h mióta ott vagyok nem volt egyetlen nap sem, h egészségileg teljesen rendben lettem volna. Ha az egyik probléma megoldódni látszik, már ott is az újabb. Tényleg eszembe jutott már az is, h nem lehet, h a tudatalattim, vagy mim figyelmeztet ezzel, h menjek onnan a fenébe? Mert az, h nem vagyok a helyemen, a napnál világosabb. Szerelem, vagy miahalál nélkül is. De ezzel meg még elviselhetetlenebb. Ezt én nem akarom végigcsinálni. Nem.
Csakhogy hova? Mert nincs hova. Nekem kell eltartani a családot, nem látok kiutat. De azt az embert se akarom látni. Meg akarom oldani.

757. [tulajdonos]: f2019-04-13 22:52
A szerelem mindig arról szóltm h vesztek, egy kibaszott nagy szívás volt mindig, semmi más, amibe, mint a sötét verembe azért esetem bele újra meg újra, h hátha ez egyszer mégse.
Nem segít, h tudom, h magamon kívül nem hibáztathatok senkit, de tényleg kibaszott elegem van az egészből. Visszajött és akkor most szenvedni fogok, már el is kezdtem, a fene egye meg, nem akarom, nem akarok ezen már megint végigmenni, nem akarom a szégyent, a megalázottságot, nem akarom, h megint fájjon és ne tehessek semmit. Azt akarom, h ne érdekeljen, h szarjam le, h nem érdeklem, h elérhetetlen, h nem kellek se neki, se szerető körének, h ne érdekeljen, h engem nem, mást meg szeret.Nem akarok miatta fájni, de nem tudom, hogy védjem meg magam.

756. [tulajdonos]: solo2019-04-13 08:15
Leszámolok veled is.
Az marad, hogy nem voltál más,
csak a vonzó külső,
(többek közt a szemekben az értelem)
de puszta forma,
amiből hiányzott
minden rám vonatkozó tartalom,
bár valamiért, akaratlan eljátszott velem,
én meg hülyét csináltam magamból sokadszorra.
Szerencsére nem volt tanúja.
Ez az előnye, ha egyszemélyes,
amire az ember jobb híján azt mondja,
szerelem.

**
Tegnap annyi dolgom volt, h lekéstem a 14.50-es buszt, erre 15 óra körül bejött ez az ember a tanáriba, akit március 13-a óta nem láttam. Természetesen nem nézett rám, én se, körbevették, őt szeretik, akik engem nem, tényleg a doktorija miatt volt távol, jövő héten, ami egy nagy katyvasz lesz jön. Ha fiatalabb lennék 20 évvel és független, akkor se lenne köztünk soha semmi, ugyanaz választ el tőle, ami mindig, minden szerelmemtől: a többiek. Aranyló nyárfasor a sok nő körülötte, a férfiakat nem látom, de azok is ott vannak és választanak el tőle. Az ő oldalán mindig nyár van, langymeleg igazságok és egészséges, kerek fogalmak. Felém meg folyton esik, az ég széle csempe, és az én igazságaimból ők akkor se kérnének, ha megannyi drágagyöngy lenne. De még a színaranyból is sár lesz, ha tőlem jön, az ő szemükben.
Az ő féltett kincsük, szerette gyermekük ez az ember.

**
Másnap, h a kollégáimtól megint padlót fogtam, reggel elindult belőlem a vér megint, amire semmi oka nem volt. Először megijedtem, aztán felhorgadt bennem a dac: egy frászt, nem fogok belétek halni.

755. [tulajdonos]: próba2019-04-11 20:25
A mai nap során nem csalódtam a kollégáimban. Pozitívan. Mindenki hozta azt a formáját, amitől mintha présben lenne a szívem, ahányszor vmi kilátszik az igazi énemből. A diákokkal nincs gond, ők eleve jóval többet látnak belőlem, mint a munkatársaim. Nem is, amit tesznek, hanem legtöbbször, amit nem tesznek meg. Az elmaradt szavak, gesztusok. Világosabban verbálisan sem tudnák elmondani, mit gondolnak felőlem.
Akkora volt bennem nap végére a feszkó, h sorba vettem, kiben tudok közülük megbízni. Kb 7 ember, a tantestület durván 40 fő, tényleg, mi a faszt akarok többet? Ami érdekes, h a 7 emberből 6 30 alatti, 5 pályakezdő. Mi történik az emberekkel később. Az idősebb korosztály, a saját generációm, de már a nálam tízessel fiatalabbak is a legjobb esetben is ingoványosak, de vannak direkte veszélyesek is.
És akkor még a kibaszott kurva propagandáról nem beszéltem, hogy baszd meg, a más vélemény az már bolsevista bűn. Hogy ömölhet a a társadami nemek tudományát, a metoo-t az Isten-haza-család tisztaságával, a normális, emberhez méltó élettel szembeállító bugyutaság, ami enegem már megint isten- és nemzetellenesnek, romboló bűnösnek pozícionál. Mit tud a genderről? Azt, h göndör? A metoo meg mit rombol a szent tisztaságon? Komolyan nem is értem. Ami nem feltétlen baj, ami viszont már az, h erről beszélni se lehet, mert ha én másképp gondolom, akkor én vagyok a libsi, bolsi faszom tudja mi.
Fuldoklok.

754. [tulajdonos]: firka2019-04-08 20:19
persze, jobb lenne megtérni
szerető kebelébe
az otthonnak,
a hétköznapi csendes szenvedélynek
jobb lenne maradni hűnek
hinni abban, hogy ez, ha nem is az a nagy
de szeretetből van
hogy a cserbenhagyások, a meg nem értések, árulások
mélyén nem maszkírozott önérdek
de tényleg szeretet
ami ha nem is mindig és nem is megbízhatóan
de a halálosan fontos
a, mondjuk így, egyetlen lényeges pillanatban
ott lesz
és megtart
akkor is, ha lenne mentsége a nemre
néha azt hiszem, ezen már túl vagyunk
és nem tartott meg
de volt mentsége
néha mintha mégis
mintha még innen
és járunk tovább egy hídon
amiben már csak ő hisz,
én nem

753. [tulajdonos]: shame2019-04-08 19:37
Szégyellem azt, hogy reméltem. Hogy el tudtam képzelni, h érdekelhetek egy nálam 20 évvel fiatalabb embert. Azt hiszem, h ez szegénységi bizonyítvány rólam. Ha színről színre látnám, mi volt ez 'köztünk' igazából, azt valószínűleg nehéz lenne elviselnem. Burning shame, humiliation.
Amellett a házasságom jobb, mint két éve bármikor. Amiben, sajnos, az is szerepet játszhat, h mikor szerelmes vagyok, magamhoz képest megszépülök. Így több jót hozok ki a férjemből. Van, miért hálásnak lennem. Szinte az összes szakirodalomban azt olvasom, h ez, ami a férjem és köztem van, a szeretet (sőt, szerelem). Néha, jobb napokon, megfelelő időjárás mellett és bizonyos dolgokat figyelmen kívül hagyva, szinte hihető, hogy akár így is lehet.
A szerelem, az a sosevolt, nem kivezető út, mindenesetre. Ahova visszatérek belőle néha olyan, mint egy otthon. Néha egy egész délutánra.
De lehetne rosszabb. Sokkal.
Sokáig azt hittem, h boldog vagyok, csak nem vagyok vidám. Most már tudom, h nem vagyok az. Ami a férjemet illeti, sose voltam bele szerelmes, de szerettem sokáig. 2 éve nem tudom, mit érzek.

752. [tulajdonos]: n2019-04-04 18:42
Mióta elment, gyakorlatilag nem írok.
*
Egyre inkább úgy érzem, h nem jön vissza. Nem az jön vissza, aki elment. Nagyon fáradt vagyok és fájt a fejem hátul, a tarkómnál egész nap.


Hozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2019-03-28 09:15 lista
2019-02-11 10:51 Kosztolányi Mária
2018-12-07 20:19 u.a.
2018-12-07 14:21 szép
2018-11-14 11:19 Bara
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
2018-08-21 09:17 vim
2018-08-17 21:42 válogatott versek
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2019-04-25 17:56   új fórumbejegyzés: DOKK_FAQ
2019-04-25 17:46   Napló: nélküled
2019-04-25 17:40   Napló: nélküled
2019-04-25 17:20   Napló: Conquistadores
2019-04-25 16:49   új fórumbejegyzés: Bara Anna
2019-04-25 16:37   új fórumbejegyzés: Mészáros László
2019-04-25 16:31   új fórumbejegyzés: Szilasi Katalin
2019-04-25 16:25   Napló: Játék backstage
2019-04-25 16:09   új fórumbejegyzés: Szilasi Katalin
2019-04-25 16:06   új fórumbejegyzés: Szilasi Katalin