A Fradisták dala
A Fradisták dala
Meghozták végre a döntést
talán a legrosszabbikat
labdarúgás ellensége
aki most őszintén vígad
Keresem csak a szavakat
mert ilyen nincs a világon
meccsre járni nincsen kedvem
ha lesz: a lábam levágom
Hogy nincs a legjobbak között
a Fradi: milliók nem hiszik
nem egy országos napilap
is a múltról emlékezik
Dicsőítették ami volt
a klubnak nagy bajnokait
-a kétségbeesés maradt
ami most bennünket vidít
Mit lehet ilyenkor írni
mit lehet ilyenkor tenni
hogy lehet egy legendát így
megszentségteleníteni
Tárjuk szét a kezeinket
hogy az élet majd megy tovább?...
-nem egy embert, láncra verve
látnánk a földön négykézláb
Kik lehetnek majd akik a
biztos jövőt megteremtik?...
Springer-szobrot a történtek
Lábáról le mikor döntik?...
A szomorúság szól most, és
a legfájóbb húr a lanton
bár kontárnak sikerült, hogy
bennünk a szív megszakadjon
Éjsötét vízióimat
a falra most nem is festem
Erkölcs, -Erő, -Egyetértés?...
vagy majd megsegít az Isten?...
Lesújtva fekszünk és kelünk
hisz átlőtték az oldalunk
osztályrészünk most a nyomor
de Fradi szurkolók vagyunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -