intuíció
valamit megérezhettem aznap
amikor nemet mondtam magamnak
mert nem ez volt az én akaratom
valójában akartam nagyon
ám végül azt gondoltam kísérletet teszek
megtudjam szerethetőbb-e ez az énem
mint amaz amit épp próbálok levetkőzni
ahogy múlnak a napok
szótlanul egymás után
s olyan bután hangzott volna az igen
bár másnap indultam mégis
hogy megérkezzek
de nem volt hová
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-07 19:24:14
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-07 19:24:14