rólad szól
Rólad szól vagy Rólam szól?
nem számít, de ha haragszol,
akkor jöhet az "elbocsátó"...
ugyanazok a sorok, pár szó,
akkor Neki, Neked épp most,
altasd el Te is a villamost...
írd, ha így van: "szeretlek,
mint anyját a gyermek",
(a lelked keljen dalra, lila,
csak gondolj Kosztolányira!)
írd, ha így van: "szeretlek,
mint fényt a termek",
sírj, ha úgy kell,
"lehunyt szemmel",
azon, hogy él, hogy élsz,
Ő félt...Te is attól félsz...
akkor Ő, Te most épp,
ettől félelmes, ettől szép:
minden vers Rólad szól.
2007. január
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.