Miért félnénk...
" De Ő így szólt hozzájuk:
Mit féltek kicsinyhitűek?"
(Mt.8.26.)
Miért félnénk, minden egyes könny öröm
és angyali mosoly mindeni sóhaj.
Keringünk a Naparcú fénykörökön
hogy sebeinket behintsük sóval.
Önpusztító sors ez, torzzá formáljuk
mi kecses, a szépet rúttá festjük
és a gazt, mint az Istent, úgy imádjuk.
Gyűlöljük a jót, hogy szelet vessünk.
Hazug és kifordított lett a világ.
Miért félnénk? Megvakított, aki lát,
beleborzongunk, vajon mi jöhet még.
Kishitűség, rontótűz, vagy kényszerek,
hogy megtagadjuk azt, aki még szeret.
Vagy éljünk gyáván, mintha nem is lennénk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-17 15:05:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-19 10:43:55