talán ma
van amit már sosem tudok meg
elhalkult képek félig ébren
hogy cipelni láttam emelni soha
anyámra valahogy így emlékszem
rétegek rétegek most meg a héja
szép ez szép ahogy sötét
és hát ez is kell néha
színt vált a levegő
hányan hajoltak milyen mélyre
lehet tudatlan volt a mozdulat
és talán nem tudom én se
nem baj nem baj legyen hogy fáj
meghordozom meghordozom
én azt ha muszáj
talán ma lesz az hogy válasz lesz
túlmutat a végén is szelíd
van ott valami lennie kell
belőlem indul körbekerít
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-27 13:11:36
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-27 13:11:36