nem nyúlok ma (se) hozzád
elragadó, ahogy feszül rajtad a ruha
könyörgő szúszmogásod, már elég cudar
elnézném még tested dacos hívogató táncát
de engedek: hulljon le rólad, nemcsak a ruha
hisz elragadó szégyenlős réseid néma kiáltása
hajlataid íves megannyi geometriája
elnézném még tested, lelked hívogató táncát
idegvégződéseid szememnek jóleső ordítását
elragadó nekem is tetsző kegyetlen szigorom
mivel most ilyen a mostani hangulatom
ezért elnézem mindened dacos hívogató táncát
s nem nyúlok ma se hozzád, pedig akarom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-06 07:43:57
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-06 07:43:57