A pusztítás hatalma
Ne bujkálj, mert rád találok
Ne hazudj, mert rád kiáltok
Ne suttogj, mert szavad szabad szívet sem ér
Ne árulj el, mert véres véget érsz
A tökéletes fegyvered én vagyok
Világod nélkülem úgyis halott
Vigyázz ne verjem szét lelked
De ha nem engedsz, úgyis ez lesz a véged
Az eső sem hull láthatatlanul
A kard sem gyilkol fáradhatatlanul
Pusztításom talán elalkonyul
Egyszer talán utánad nézek
Majd szépnek látlak
Mint Zsuzsannát a vének
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.