BÁNATOS VAGYOK
Oly bánatos vagyok,
Mert elhagyott a kedvesem.
Nem tudom hogy hol találom,
Boldogságom keresem.
Így van ez, így van ez
Kedvesem már nem szeretsz.
Még ma elmegyek,
De nem tudom hová jutok.
Merre mentél hűtlen kedves,
Várj meg, utánad futok.
Miérrt van ez, miért van ez,
Kedvesem , miért nem szeretsz ?
Újra itt vagyok,
Mert visszatért a kedvesem.
Visszahúzta őt a szíve
Meg az áldott szerelem.
Így van ez, így van ez,
Kedvesem ismét szeretsz ?
Hisz boldog vagyok,
Ha nem gyötör a gondolat,
Hogy árvának, elhagyottnak
Gondolom magamat.
Jól van ez, jól van ez,
Kedvesem mindíg szeress !
Bakonyszentkirály, 1971. 06. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.