Hová lettek a férfiak?
Sok oroszlánszívü tintanyúl,
egy nőhöz közeledni sem mer.
Füled farkad lekonyul,
hát nézz magadra ember!
Ámde vannak itt még tisztes
kőfaragók és balettáncosok,
kiknek arcát barázdálta sok
rémes vihar,
mitől az emberi faj kihal.
És itt őgyeleg, pár vámpír gyerek,
kikben megnő majd a félelem,
ha bezár minden étterem.
Lidérc,zombi is van még,
"a hetedik te magad légy!"
Egy maradt csak, ki nem ludas,
a nyolcadik haver,az utas.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-24 21:02:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-24 21:02:35