Aludj már kérlek
nem lehet ezt kibírni
állandóan ébren
nincs egy nyugodt perce
az embernek
nézd megágyaztam neked
teát is főztem
terítek rád puha takarót
altatót dúdolok
ha kell mesélek
csak hunyd le két szemed
úgy őrzöm álmod
ahogy senki még
lelkiismeret