Nem kérdezek semmit
Nem kérdezek semmit,-mit is mondhatnál-,
szavaid gyolcsból szőtt foszló álca,
ellobbant tarlótűz hamva a nyár.
Avarba hullt álmaink románca.
A kérdéseket se magyarázom,
önző vagyok, hogy boldogabbnak láss
akkor is magadnál, ha megalázol,
mint szemérmes koldust a hallgatás.
Amit elvettél, azt add előbb vissza.
Mélybe zuhantam, mint a kőszikla,
kapaszkodnék beléd, de -mindhiába-.
Nem kérdezek semmit, hogy visszakérdezz,
elsiratlak mielőtt visszatérhetsz
hozzám társnak. A társtalanságba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-14 16:16:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-27 15:15:38