Komoráma: karácsonyfa-bukkake + anti

Folytatódnak a Dokk estek, az eseményt a dokk.hu facebook lapján is hirdetjük.

 
2827 szerző 36721 verse
dokk.hu irodalmi kikötő :: alapítva 2000-ben
Bejelentkezés
KIEMELT AJÁNLATUNK

Dunajcsik Mátyás
  Plein air
Új maradandokkok

Lantos Tímea: Kertek alatt
Szilasi Katalin: Lábnyomok
Petz György: A gyilkosok
Farkas György: ALVÁSGYAKORLAT (Xll)
Farkas György: ALVÁSGYAKORLAT (X)
Szakállas Zsolt: CSILLÁMKŐ
Bánfai Zsolt: A vulkán ékszerei
Kosztolányi Mária: opál idő
Aranyi Gábor: IMA BAKELIT ZSUZSÁHOZ
Kiss Anna Mária: Bebábozódás
FRISS FÓRUMOK

DOKK_FAQ 1 órája
Misinszki Hanna 10 órája
Gyors & Gyilkos 12 órája
Tóth Gabriella 12 órája
Szilasi Katalin 17 órája
Busznyák Imre 20 órája
Nagyító 1 napja
Filip Tamás 1 napja
Jónásné Göncz Zsuzsánna 1 napja
Aranyi Gábor 2 napja
Ötvös Németh Edit 2 napja
Szoboszlai Judit 3 napja
Bánfai Zsolt 3 napja
Nagy Katalin Erzsébet 3 napja
Kiss Anna Mária 3 napja
Mórotz Krisztina 4 napja
Csapó Angéla 4 napja
Vajdics Anikó 5 napja
VirágTamás 5 napja
Francesco de Orellana 6 napja
FRISS NAPLÓK

 Qui? 5 órája
N. D. S. L. (Vajdics Anikó) 5 órája
történések 7 órája
Baltazar 11 órája
Hetedíziglen 14 órája
PIMP 14 órája
az utolsó alma 14 órája
Zúzmara 15 órája
leállósáv 15 órája
Bátai Tibor alkotói naplója 18 órája
Bara 19 órája
Sorrento 1 napja
Vezsenyi Ildikó Naplója 2 napja
Conquistadores 3 napja
Annuska versei (Hetedíziglen) 4 napja
BECENÉV LEFOGLALÁSA
VERSKERESő

Részlet a versből:
SZERZőKERESő

Szerző névrészletre:
FÓRUMKERESő

Szövegrészlet:
FOTÓK


NAPLÓK: Komoráma
Legutóbbi olvasó: 2019-11-12 04:25 Összes olvasás: 95332

Korábbi hozzászólások:  
695. [tulajdonos]: karácsonyfa-bukkake + anti2015-12-16 21:45
p

Idén is túl későre hagytam a favásárlást, a tér kiürült, az árusok karácsonyfákról készült videófelvételeket próbálnak rámsózni.

Elkedvetlenít a gondolat, hogy idén mp4 kiterjesztésű fát kell felállítanom a szobában, de végül belemegyek, ám amikor az orromba tolják okostelefonjaikat, félrenyelem a nyálam.

– Ez meg mi a szar? – bukik ki belőlem.

– Karácsonyfa bukkake, ez idén a legkelendőbb! – Kacsint rám a fickó. Valójában egy rosszul rögzített 3gp-s mobilfelvétel arról, ahogy műszak után az árusok körbe állnak egy közép termetű lucfenyőt, és a kimaradt forralt bortól megrészegülve, ismerős karácsonyi dallamokat dúdolva rejszolnak rá.

– Ö… Más nincs? – esedezem, mire az árusok vadul kutatni kezdenek telefonjuk memóriájában.

– Nekem csak karácsonyfa bukkakém van – motyogja az egyik.

– Nekem is – morog egy másik. Mire egy harmadik felkiált: – Ez kicsit más! – És az orromba tolja a telefont, de ezen is az látható, amint egy karácsonyfára rejszolnak az árusok, azzal a különbséggel, hogy a fa hálóval még össze van kötözve. – Karácsonyfa BDSM! – vigyorog rám a fickó.

– Karácsonyfa BDSM bukkake – javítja ki a másik.

Végül megveszek egy felvételt, ami a legkevésbé éles, így szinte alig vehető ki, hogy ondó csöpög a tűlevelekre, majd elindulok vele haza. Az egyik sarkon lepisszeg egy ballonkabátos férfi: – Karácsonyfát keresel?

Izgatottan bólintok, mire széttárja kabátját. Alatta teljesen pucér, és egy majdnem húsz centis fenyő meredezik szőrös combjai között. Már számolnám le a pénzt, amikor alaposabban megvizsgálva feltűnik a turpisság. A lába között nem is karácsonyfa van. Hanem egy okostelefon, amire kihullt tűleveket ragasztottak. A mobiltelefonon pedig karácsonyfa bukkake képei villognak. Felsikoltok, és rohanni kezdek.

A következő sarkon belebotlok egy másik fickóba.

– Karácsonyfát keresel? – kérdezi, én pedig a képébe ordítok: – Nem kell több karácsonyfa bukkake!

A férfi láthatóan átérzi a problémámat, mert megveregeti a vállam és azt feleli: – Na jól van jól, ne is figyeljen azokra a vadállatokra a téren, mocskos disznó mindegyik. Nekem pontosan az van, ami magának kell! Jöjjön! Itt lakom a közelben, megmutatom.

Bizonytalanul ugyan, de követem. Hamarosan egy szebb időket is megélt lepattogzó festékű társasházhoz érünk. Felmegyünk a második emeletre, ahol a fickó egy ideig pepecsel a kulcsokkal, aztán beenged a lakásba.

– Jöjjön, jöjjön! – Egyenest a sárguló csempéjű fürdőszobába tessékel, hirtelen nem is értem, mit keresek én egy vadidegen karácsonyfaárus lakásán, de a remény, hogy megúszom lucfenyő bukkake nélkük az ünnepeket túlságosan csalogató. Ám attól, ami a fürdőszobában vár, elfog a hányinger.

– Ez meg mi a szar? – hagyja el a mondat a számat újfent.

– Karácsonyfa-sellő, miért mit gondolt, micsoda? – A repedezett kádban egy kövér nő fekszik pár centis vízben. Ám a nő csak deréktól felfele nő – azalatt örökzöld fenyő – tűlevelei előre-hátra ringatóznak a vízben – a termetes asszony épp bejglit zabál, és artikulálatlan nyavalygással üdvözöl.

– Grönlandon fogták, Nanortaliknál. Eredetileg magamnak vettem a kisállat kereskedésben. És higgye el, nem volt olcsó, de ne ijedjen meg, magának potom pénzért adom. Az a helyzet, hogy kicsit jobb étvággyal bír, mint gondoltam, és már kurvára elegem van, hogy bejgliért állok sorban a pékségben. Maga viszont úgy néz ki, mint aki vállalna efféle apró kellemetlenségeket egy igazi karácsonyfáért.

– Ez nem egy igazi karácsonyfa! – Szakad ki belőlem, mire a termetes sellőből felbuggyan egy diós-mákos büfögés, majd távozik belőle némi gáz alul is – bárhol is leledzik alsó kijárata – a bűzbuborékok gyöngyökként akadnak fenn a zöld tűlevelek között.

– Na-na. Mégis csak jobb, mint egy karácsonyfa bukkake! – Vigasztal a férfi. – És a karácsonyfa-kentaurnál is jobb; higgye el, olyat nem akar a lakásban.

– Karácsonyfa-kentaur?

– Persze. Derékon alul ló, derékon felül karácsonyfa. Teliszarja a lakást és mindent összetör, mert nem látja, merre megy.

Végül belátom, hogy a karácsonyfa-sellő jobb, mint a karácsonyfa bukkake. Megveszem hát a férfitól a lényt. Sajnos a kádat is meg kell vásárolnom vele együtt, mivel úgy meghízott az utóbbi hetekben, hogy képtelenség kiemelni porcelán szarkofágjából. Nyögve és reszketve cipeljük át az én lakásomba. Útközben még beugrunk bejgliért.

Később aztán törzsvendég leszek a pékségben – reggel és este ott toporgok, teli szatyor bejglikkel térek haza, biztatva magam, hogy már csak pár nap és szenteste, addig csak kibírom valahogy a sellővel. Az meg egyre csak hízik, szinte el is tűnik alatta a kád – ha viszont nem kap bejglit, mekegve sikoltozni kezd, mint egy törött lábú kecske. Így inkább tömöm.

Végre elérkezik 24-e. Elhatározom, hogy feldíszítem a karácsonyfa-sellőt. A behemót nő csámcsogva tűri, ahogy derékon alul gömböket és angyalkákat aggatok rá, amíg lebegve dülöngélnek előre-hátra a vízben, majd – mivel alig férek már fenyőfa részéhez, hisz teljesen rábuggyan felső hája és hatalmas tőgy szerű csöcsei – a felsőtestét körbetekerem izzósorral – szépen bedugdosom a színes kis üveg-izzókat a hájhurkái közé. Amikor elkészül a díszítés, bedugom az izzósort – ám ekkor a dagi sellő összerándul, és kipottyan a szájából a félig megrágott bejgli. Vizes teste előre-hátra kezd vergődni – a kád oldala szilánkokra törik, ahogy dobálja magát – olyan most, mint egy horoghegyre tűzött kövér, fehér kukac. Valamit elbasztam, dereng fel bennem, de nem rémlik, hogy az izzósor dobozára ráírták volna, hogy kádban nem lehet használni. Sötét füst dől elő az asszony hónaljából – ekkor veszem észre, hogy kigyulladt a hónaljszőrzete, amit aztán a haja is követ. Gyorsan kinyitom a csapot, és vizet spriccelek rá – de ettől ismét rángatózni kezd, a szájából pedig hab folyik. Feketülő arcát felém fordítja, és sebesült kecske hangon vinnyog rám – szájában koromszínűre sülnek a fogai közé ragadt diódarabok. Ekkor hólyagként feldagad bálna teste, és egy hatalmas pukkanással kiszakad a bőr. Piruló fehér zsírforrás tör elő belőle s borítja el karácsonyfa alsótestét – az olvadt viasz szerű faggyú teljesen ellepi, én pedig felsikoltok, mert rájövök, átbaszott az eladó – minden idők legnagyobb karácsonyfa bukkakéját sózta rám.**********

További karácsonyi sztorik a Katapult karácsonyi antológiában.

**********

Borító


Most biztosan meghallgatnál valami szép karácsonyi mesét, úgyhogy hagyd a francba ezt az antológiát.

Nehéz éved volt, minek fárasztanád magad rénszarvasokkal, akik amfetamint tolnak, meg egy mikulással, akinek klitorisza van (ami ráadásul egy Jakab nevű krampusz). Hülye egy kötet ez, amiben karácsonyfa helyett egy prostituáltat díszít fel egy férfi, a Jézuskát pedig sikerül végre klónozni. Miért tocsog a vérben a nagyi bejglije, buborékos-e a karácsonyi aranyeső és mi az a karácsonyfa bukkkake? Kit érdekel, élvezd a karácsonyod.

Új karácsonyi antológiánk, a Húsos bejgli, krampusz-klitorisz és klón-Jézuska ingyenesen letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtárból!
http://mek.oszk.hu/14800/14819/

TARTALOM

Komor Zoltán: Klitorisz-krampusz
Tépő Donát: Három Ó
Apagyi Ferenc: A karácsonyi meló
Gulisio Tímea: Ünnep
Komor Zoltán Csalamádé-mikulás
Tépő Donát: XXX Mass
Gulisio Tímea: A megrontott Jézuska
Apagyi Ferenc: A kétezer-negyvenkettedik Szenteste
Gulisio Tímea: Arany eső, piros hó
Komor Zoltán: Karácsonyfa bukkake
Gulisio Tímea: A húsos bejgli
Tépő Donát: Túlélők
Komor Zoltán: Karácsonyballonok
Gulisio Tímea: Szenteste (Pécs Krónikáiból)
Tépő Donát: Eljövetel
Zsuponyó Gábor: Félrehúzott égősorokHozzászólást csakis azonosított felhasználók írhatnak.
Kérjük, hogy jelentkezzen be az azonosításhoz!
Kedvenc versek

Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.
Mások kedvenc versei

2019-11-01 10:46 Francesco de Orellana
2019-10-28 10:21 Kosztolányi Mária
2019-10-18 09:42 lista
2019-10-07 16:11 paricska
2018-12-07 20:19 u.a.
2018-12-07 14:21 szép
2018-11-14 11:19 Bara
2018-09-28 23:41 furim
2018-08-27 10:16 Vajdics Anikó -- kedvencek
2018-08-21 09:29 Vezsenyi Ildikó
ÚJDONSÁGOK a dokkon

2019-11-12 04:14       ÚJ bírálandokk-VERS: Francesco de Orellana szembejövő fo(r)galom
2019-11-12 04:11   új fórumbejegyzés: DOKK_FAQ
2019-11-12 00:00   Napló: Qui?
2019-11-11 23:59   Napló: N. D. S. L. (Vajdics Anikó)
2019-11-11 23:57   Napló: Qui?
2019-11-11 23:40   Napló: Qui?
2019-11-11 21:46   Napló: történések
2019-11-11 19:12   új fórumbejegyzés: Misinszki Hanna
2019-11-11 18:37       ÚJ bírálandokk-VERS: Szakállas Zsolt TALÁN ÉN IS
2019-11-11 17:18   Napló: Baltazar