Koffien-ital
Fekete ambrózia magány,
egy csésze finom kín.
Győtrődök keserű szagán,
mégis édes, illatos szín.
Őrlöd testem-lelkem, mint
téged egykoron kemény fém.
Kísértesz újra s megint,
láthatatlan mocskos rém.
Szorosra rándult ajkamon
érzem fűszeres aromád.
Mámorító szenvedés, borzalom
lelkemnek egzotikus lakomád.
Függök tőled, Koffein-ital,
benned búvik gondolat, erő,
Te vagy: kóborlelkekben a vihar
vadvirágos rétnek hűsítő eső.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.