bőségkosár
ahogy
haladok a vénülő
időn úgy képzeltem
nyugalmasabb lesz s kevesebb
szeretnék lenni elfogyó csomaggal
de belőlem még többet akarnak
szövődő hálóm tágul tépik újraépítem aztán jön mikor
hiábavaló a létezés elmúlás kincs ahogy lányom sír hogy
több földre esett tincs s minden elveszett aztán új nap
lesz nem szebb nem erősebb egy morzsával több csak
mint a tegnap vándorbotnyiak az élet rendjén kifakadó
sebek s fiam elmerengve engedi ki hálójából a vergődő
békát hogy kicserélje érte az elalvó Holdat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-17 12:53:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-17 12:53:43