Tiszai P Imre
T án c o l j u n k
Tűz éget, láng lobban,
kéz mozdul, láb dobban,
szó hallik, csak halkan,
minden él, ritmusban.
Száj csókol, kar ölel,
szív dobban, szív felel,
hívlak még, jössz-e el?
Dalolj vers, énekelj.
Szem csillan, vágy ébred,
létezek, csak veled,
légy velem, nyújtsd kezed,
létem adom, elveszed?
Gyors a tánc, ritmusban,
járjuk hát, láb dobban.
Fogd kezem, pörögjünk,
zárd szemed, repüljünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-15 11:20:11 Utolsó módosítás ideje: 2019-07-15 11:20:11
|
|
|