Kukás (2011)
Csörgőkóla, Istók bassza, fúj a szél,
Havas zsömléhez fagyott a kezed,
Zsírpapírt gyűrsz, zacskóba nyúlsz,
De kihúzták már az összes nevet.
Se sültkrumpli, csak a járda sós,
Csípős hideg, gázszerelő gödröt ás,
Míg megjavul, húzd szemedbe
Bojtos sipkád, kiköpött kukás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-16 15:10:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-16 15:10:59