Vasárnap délután
Bágyadt február-végi napfényben
Fürdőzik sápadt arcom
Szemhéjam mögött rejtőzködök, s
Készülök a fény beeresztésére
Porszemek lebegése az
Asztallap fölött, játékos kezem
Árnyéka a falon, függöny
Lebbenése az ablakon,
Körmöm növekedése
Köti le figyelmemet
A szomszéd rádiója, a
Konyhai csap kitartó csepegése, a
Menetrendszerű járat fékezése
Verseng álmosságommal
Kókadt növényeim a sarokban
Szomorúan bólogatnak
Valami csirázik a hűtőszekrényben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.