hetvennégyben összedugta fejét
anyám és húga
minek tanuljak tovább
büszkén mondta anyám:
jó tanuló a gyerek
nagynéném széttárta a kezét:
proligyerek mit kezdenétek vele
tanuljon fodrásznak
de én állatorvos akarok lenni
mi lehetne belőled mint
diplomás takarítónő
valódi jóstehetség volt