Világom
új világ ez, én lehajtott fejjel állok
előttetek márványbőrű obeliszkok,
erős karotok mívesen faragott pillér,
hajatokból koszorút fon a fülledt éj
arcotok ónos felhőt lehel rátok,
soha be nem teljesülő átokként lebeg
fejetek fölött a símaság mélykék tükre,
fehér lábatokat elkerüli a gyilkos fény
csak vállamat égeti a tízmillió sugarú nap,
egyetlen túlélő torzót a földtekén
ki hangosan számlálja az ostorcsapásokat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-07 09:47:02
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-07 09:47:02