Szerelmes vers
Munka emészti a vágy viszi testét, nincs nyugovás már.
Légbuborék gyönyörű gyöngy karikája a tét.
Álmok a cérnán lógnak a szálon: merészen, igézőn.
Éjjele kéje után, várja a gyötrelem ár.
Semmilye sincs már, de a vágy motiváló
- jobban a kínnál.
Élete nappala éj, éjjeli életet él.
Vágya, hogy álmai gyöngy karikáit a nappali fénynél
fűzze fonálra fel:
és hordja a múzsa nyakán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nincs, nincs
Kötetben: nincs (nincs, nincs)
Kiadó: nincs