Szeretkezés a múzsával
Ízedre összefut számban a szó
s kebled úgy simítják metaforák
mint dombot télen ha bársonya hó
mint tüzes bort régen matt amforák
Ínyemet csiklandják pajkos szavak
rózsálló bimbóddal játszanak épp
csókolva míg benn virága dagad
hevítve tüzed, szó tüzem tüzét
Parázsló bokrod hevébe taszít
beléd lök végül vad rímmel a vágy
mondanám még de már omlik a híd
s elégek benned ki vagy aki vagy
Ki költ, majd koldusként némán megy el
S csendjére csend, örök múzsa felel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.