Két vers Ervinnek
I.
Árva vagy lelkem.
Szép szemeid
komor méltósága
szívembe mar,
s irigylem árvaságod.
Elveszettségem
céda ragyogás.
Néma állatok
látogatnak.
Víz híján
véremet isszák.
Ki ment ki engem
A tantaloszi kínból?
Szájadra hajolok.
Arcod helyén homok.
II.
Szívemen a néma sebhelyek
ragyássá tették bőrömet.
Álom már minden mozdulat,
csak feküdni a hó alatt.
Hold világítsa meg jöttödet,
fagyástól felmart testemet.
Fáradtan harcolok veled,
hogy ölbe ne végy,
és meg ne szeress.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.