Súlytalanság
Igaz folyosónak sehol nincsen vége
Bár határozottan nem állítanám
Egybekelésünk lehetségessége
ráncot vető nadrág trónusom karfáján
Kevésbé használom komfortérzetem
Nyakkendőmasnim kevésbé szorít
Kevésbé önkényes a nemi életem
gyorsabban fűzöm cipőm pertlijét
Fordítva lapoztam a hímklimaxot
Átvakaróztam magam éveken
Minden télen egy öregebb ribancot
néztem tükrömben gyönyörtelen
Önnön szigoromhoz lettem hűtlen
Abroncsos arcom köves ruháim
Tetvek követték szinte észrevétlen
tartást szüreteltek lelkem bitófáin
Emlékeim csak szagokhoz kötődnek
Szabályozottabbak tollvonásráncaim
rezonálva puffadt-pirosra töltődnek
potrohos korsóim szilánkos lábaim
Rá sem vetülve hovatartozásra
Igaz folyosónak sincsen vége
Úgy maradok tarka irgalom odvába'
Csak a végtelennek van következménye
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.