Lebegés
Féálomban
Lebegek álom és valóság között
Már nem értem, de hallom még a hangokat
Képek törnek össze a fehér köd mögött
Még nem látom, csak érzem a halvány arcokat
A tudat határtalan határa felé sodródom
Ha most ébrednem kéne, a valóság fájna
Az álom tenger édes vizében oldódom
Mintha az idő egyszerre megállna
Testem megrándul a végtelen térben
Lélegzetem lassul. Mintha a köd is oszlana
A nagyvilág eltűnt a szürke ébrenlétben
Magával sodor álmaim folyama
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.