Míg fogom kezed
Míg fogom kezed
a haldokló élet vezet,
s hogy láthatom árnyéklényed,
mit a halál lassan eltemet.
Elborzadok tőled,
de még összetartozunk,
üveges halszemekkel a semmiben,
tükörképekbe markolunk.
Visszhangzik a belső űr,
árja mélységekbe zuhan,
s alant kiszáradt tóba dől
minden, minden, ami itt van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Távoli hegyek önéletrajza (Miskolc, 2007)
Kiadó: szerzõi