Távcsõ
egyik kezemben
mértéket tartok s
távolságot
nem létező szemüvegembe
masszív orosz távcsövet rakok
és integetek
jövőt látok így majd
meg nem történt esetet
harmadik világháborút
és korai halált
világbékét és benne
világpolgárt
szabad Tibetet látok
és halott tibetieket
látom előre a star wars véget
dollármilliókon át
szervezett japán turistacsoportokat
akik egyszerre robbantanak
gyorséttermekben
látok öngyilkos munkanélküli
greenpeace aktivistákat
mert megszűnik a környezetszennyezés
mert megszűnik a környezet
adjatok okot és kenyeret
adjatok még nagyobb távcsövet
s én közlöm veletek
életünknek oka van
bármiféle cél helyett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.