Látomás
Felejts el atomot, gonosz háborut
Ott ,vár a halálod, nincsen vissza
Út!
A fák ágairól, hullnak a levelek.
Szülőket hagynak el, vásott
gyerekek.
A levelek színesek, néha , még
zöldek is!
S úgy, mint a gyermekek, még
szépek is!
Ez a fa, egy család fája,
A föld felett, égig ér
Törzse, és ága, a földön, véget ér.
Görbe gyökerei,pókháló szállal,
Föld alá került,minden hibával!
Ott emlékszik arra, hogy egyszer
volt párja,
Neki is volt egykor, szépséges
családja!
A bennük égő tűzzel,senkire sem
várva
Eggyé válnak ott, hol minden ajtó
zárva!
Lassan el égnek.
Ám, nem ez a lényeg!
Új életet adnak, és erőt, fényt,meleget,
szebb jövőt !
Mosolygó fiatalt, tiszta levegőt
nem látomást, fantom szeretőt!
Tiszta vízű folyót,gazdag tenger vizét!
Hirdesd, az uj igét.
Szóljon hangosan éneked,hallják meg !
Vének,süketek!
Az erő, legyen mindig veletek.
Lássatok csodát!
Épüljön, új Világ!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.