Pánik
Nyíló virágok, fák, bokrok alatt,
Halál lopódzott és félelem szaladt,
Használt óvszerekre ült a harmat,
Az ágak közt vérnyomok maradtak.
Szelíd szavakból bújt elő fekete bánat,
A hajnali szelek csontokat rágtak,
Édes könnyeket kellett gyomorba nyelni,
S mindvégig boldognak kellett lenni.
Csillagokat kellett lerángatni a földre,
Foggal, körömmel szilánkokra törve,
Nevetve kellett a végzet elé menni,
Borzasztó boldognak kellett volna lenni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.